NIEUW! ‘Bij ons thuis’

Lieve (aanstaande) papa en mama,

Binnenkort hoop ik hier, met trots, nieuw werk te kunnen publiceren!

NIEUW! ‘BIJ ONS THUIS’ 

Kleine handjes, schattige teentjes, pasgeboren baby’tjes veranderen zo snel! Willen jullie deze speciale tijd op een ongedwongen en pure manier vastgelegd hebben? Dan is de lifestyle shoot wellicht iets voor jullie! Voor deze shoot kom ik bij jullie thuis en leg ik jullie als gezin, jullie kindje, de babykamer en een verzorg- en/of voedingsmomentje vast. In deze reportage leg ik vooral de nadruk op de emotie tussen jullie en het kindje. Het prille geluk, die eerste momenten samen, die wil je niet vergeten.. Hoe mooi is het dat dit in beeld gevangen kan worden en je dit gevoel een leven lang terug kunt halen door naar deze foto’s te kijken?


Speciale actie: gratis fotoalbum! De beelden uit de reportage worden gebundeld in een prachtig album van hoogwaardige kwaliteit. Fijn om in de weken (tijdens de kraambezoekjes van familie en vrienden) en maanden die volgen nog eens terug te bladeren na die eerste bijzondere periode!


Spreekt het jullie aan? Super! Klik hier voor meer informatie of stuur, geheel vrijblijvend, een berichtje!