TARIEVEN

Lifestyle baby shoot

Familiefoto’s zijn een kostbaar bezit, maar ze zijn het leukst als ze ongeposeerd en in jullie eigen omgeving gemaakt zijn.

Jullie pasgeboren kleintje badderen…
Een fijn knuffelmomentje na een flesje…
Een onderonsje met grote broer of zus…

Wat kunnen jullie verwachten?

+ De mooiste en makkelijkste periode om jullie kleintje vast te leggen is in de eerste twee a drie weken na de geboorte. Jullie kleintje slaapt dan nog veel, maar bovenal: het pure van een pasgeborene verdwijnt zo ontzettend snel, dat wil je op tijd vastleggen…

+ We nemen de tijd, de shoot zal ongeveer 60 tot 90 minuten duren. Er is dan voldoende rust en ruimte om te voeden en/of verschonen.

+ In de reportage neem ik niet alleen foto’s van jullie en jullie kleintje op, maar ook van het kamertje, het geboortekaartje en eventueel andere dingen die voor jullie extra bijzonder zijn deze periode. Details vertellen het verhaal!

+ Binnen één week ontvangen jullie een sneakpreview van enkele beelden.

+ Binnen één maand ontvangen jullie de selectie in groot formaat in een online gallery.

Investering: €325,-


Wil jij graag een gezellige en ongedwongen reportage van jullie gezinnetje, bij jullie thuis?
Heb je vragen of andere, bijzondere wensen? Meer informatie?

Neem dan gerust,  vrijblijvend contact met mij op.

 

Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten. Woon je in de gemeente Schouwen-Duiveland, dan reken ik geen reiskosten.

Bij het boeken van een reportage ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Ook ga je dan akkoord met het plaatsen van foto’s op mijn website en social media, tenzij duidelijk voor de shoot is aangegeven dat dit niet gewenst is.